25 Aralık 2014 Perşembe

FARMASİ DEEP BLACK MASKARA

Bu incele yazımda size Farmasi'nin maskaralarından ilk kez denediğim ve çok beğendiğim Deep Black maskara ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.

Aralık ayı katalogundan kampanyalı (% 60indirimli olarak)  sadece 13,00 TL gibi çok çok uygun fiyata satın aldığım bu maskarayı çok merak ettiğim için hemen kullanmaya başladım. Ürünü ilk elime aldığımda ambalajı hemen dikkatimi çekti, çok şık olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Muadillerinden biraz iri (tombul) bir ürün bu yüzden makyaj çantanızda ona yer açın. :)
Kremsi yapısı ve çok elastik ve yumuşak olan fırçası ile kirpikleri hem ayırıyor, kıvırıyor hem de dolgun gösteriyor. Uzun süredir denediğim farklı markaların içinde Deep Black en beğendiğim  maskara oldu.
 
Maskara'nın sürülmesi çok rahat, çok ince kıvamlı olmasına karşın oldukça siyah renk veriyor. 2 kat uyguladığınızda bile kesinlikle topaklanma yapmıyor. Çoğu dolgunluk veren maskaralarda topaklanma sorunu vardır. Deep Black maskara bu açıdan çok başarılı kesinlikle topaklanmıyor.



Öncesi Maskarasız


Sonrası Tek Kat Maskara
                                    
Benim kirpiklerim çok gür sayılmaz. Kirpiklerim zor kıvrılıyor ve dolgunlaştırmak çaba gerektiriyor. Deep Black 'i iki kat uyguladığımda oldukça etkili bir sonuç aldım.Gün içerisinde kirpiklerinizde maskara hiç yokmuşcasına rahat bir kullanımı var.
İki kat Maskara Uygulamış hali
Çoğu maskarada akşam makjajımızı temizlerken sorun yaşayabiliyoruz. Bazı koyu kıvamlı, yağlı yapılı makaralar kullandığınızda iyi olmasına karşın iş temizlemeye geldiğinde tam bir baş belası olabiliyor. O zamanda bu tür bir maskarayı hiç kullanmak içinizden gelmiyor.

Farmasi Deep Black maskarayı alırken acaba kolay çıkar mı? diye düşündüm.  Kolay temizlenmesi ve akma yapmaması benim için önemli bir kriter. Deep Black zorluk çıkaran bir makara değil kolay temizleniyor. Günlük makyajınızda bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Farmasi Deep Black Maskara'yı şu şekilde anlatıyor; Kremsi yapısı ve özel fırçası sayesinde kirpiklere yoğun hacim kazandırır. İçerdiği Vitamin  ve provitamin B5 sayesinde kirpikleri nemlendirir, besler, kirpiklere bakım yaparak sağlıklı görünmesine yardımcı olur. İçerdiği korbon black ile gün boyu kalıcı siyah bir görünüm sağlar.
 
Ben Deep Black maskarayı Farmasi Twinx Gri- Siyah tombul göz kalemi ile birlikte denedim. Sizede Aralık ayı kampanyası bitmeden bu iki ürünü alıp denemenizi tavsiye ederim. Deep Black Maskara ve Twinx ikiz kalem ikilisini çok seveceksiniz. Bu tombul kalemlerin çok şirin renkleri var.
Sonraki yazılarda sizinle Farmasi Twinx kalemlerle ilgili yorumlarımı paylaşacağım. Blogumu takip etmeyi unutmayın!!! Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle.
 
Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/dilersem
Twitter: dilersemm
İletişim: dilersem@gmail.com 
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder